Vakantiewoning Dinkelzicht

Dinkelzicht is een vier-persoons bungalow, romantisch gelegen aan de rand van de rivier de Dinkel op een zeer rustige plek, waar u niet gehinderd wordt door wandelaars of recreanten.

Tussen de grillige rivier De Dinkel en de Duitse grens ligt op zo'n 8 kilometer van Oldenzaal het natuurgebied 't Lutterzand met grote heidevelden, zandverstuivingen, dennen- en loofbossen. Doorsneden door het heldere water van De Dinkel en de Puntbeek vormt dit een stukje landschap waar het fantastisch is om te fietsen, te wandelen en te genieten van reeën en roofdieren. Dinkelzicht is een vier-persoons bungalow, romantisch gelegen aan de rand van het riviertje De Dinkel.

Bungalow Dinkelzicht wordt heerlijk verwarmd door middel van gaskachels. Er is een gezellige woonkamer met televisie (met schotel), radio, Wifi (tegen vergoeding) en met een prachtig uitzicht op de Dinkel. In de nieuwe keuken zit een koelkast met een diepvriesvak oven een inductiekookplaat. Er is een wasmachine en droger aanwezig. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 persoons dekbedden, en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. In de badkamer zit een douche, wasbak en een wc. Aan de zonnezijde ligt een groot terras met uitzicht op de Dinkel.

Oplaadpunt voor de elektrische fiets, tevens is er een afgesloten ruimte voor de fietsen.

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Voorzieningen bungalow

  • Bedlinnen aanwezig
  • Handdoeken aanwezig