Vakantiewoning Oald Hengel

Hengelerheurneweg 3, De Lutte

Gelegen op het landgoed "het Hengelman" vindt u de authentieke Twentse boerderij "Oald Hengel". Omgeven door een bosrijke en levende natuur en een prachtig meanderende Dinkel, op een van de mooiste plekjes van het prachtige buitengebied van het dorpje De Lutte.

Gelegen op het landgoed “het Hengelman” vindt u de authentieke Twentse boerderij “Oald Hengel”. Omgeven door een bosrijke en levende natuur en een prachtig meanderende Dinkel, op een van de mooiste plekjes van het prachtige buitengebied van het dorpje “de Lutte”. Met zijn fiets-/wandelroutenetwerk kunt u eindeloos veel routes samenstellen en genieten van het Twentsche land.

De zeer ruime woning staat in een rustige bosrijke omgeving. U geniet hier van rust, ruimte, vrijheid en al het moois dat de natuur u te bieden heeft. Met een beetje geluk ziet u vanuit de woonkamer de reeën, hazen en konijnen voorbij lopen.

De woning is verder van alle gemakken voorzien. Zo is er WiFi internettoegang en is de keuken uitgerust met o.a. een koelvriescombinatie, kookplaat en combi-magnetron.

Contactgegevens

Vakantiewoning Oald Hengel

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist info De Lutte-Losser-Beuningen.
Zoek advies!