Huize De Pastorie

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De voormalige pastorie van de Mariakerk in Beuningen omgetoverd tot een prachtig ruime vakantiewoning.

De voormalige pastorie van de Mariakerk in Beuningen omgetoverd tot een prachtig ruime vakantiewoning. `n combinatie van vrijheid, gezelligheid, warmte met allure en altijd een buurman die over je waakt!

De vrijstaande pastorie ligt in het hart van het bijzonder rustig en landelijk dorpje Beuningen, heeft een grote dichte tuin en terras op het zuiden zonder inkijk. Er is `n schuur voor fietsen enz., voldoende parkeergelegenheid, buren die graag voor u koken en in alle richtingen natuurlijk groen.

Beuningen is gelegen in een prachtig glooiend coulisselandschap met kronkelige weggetjes tussen weilanden en door bossen. Snelstromende beekjes met kristal helder water, zandverstuivingen afgewisseld door golvende heidevelden en fris groene weilanden. Achter karakteristieke houtwallen liggen fraaie Twentse boerenhoeven verborgen.

Elke dag opnieuw kunt u op ontdekking gaan in natuurgebieden met ontelbare fiets- en wandelroutes. Prachtige kerken, kastelen en musea bezoeken. IJsvogels observeren langs de Dinkel of gewoon lekker luieren, in de tuin of bij de haard, met een boek en `n goed glas wijn. Natuur, cultuur, pittoreske stadjes en dorpjes, het is er allemaal.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist info De Lutte-Losser-Beuningen.
Zoek advies!