Kies je voor een verblijf in een vakantiepark in Overijssel dan geniet je niet alleen van de locatie, maar ook van alle extra’s die het park te bieden heeft. Denk hierbij aan een zwembad, een animatieteam voor de kinderen, een kleine supermarkt, een restaurant en soms zelfs de verhuur van bootjes, fietsen en/of skelters. ’s Morgens een vers warm broodje bij het ontbijt of jezelf een hele middag vermaken in het zwembad. Het is zomaar een kleine greep uit de mogelijkheden die een verblijf in een park kan bieden. Ben je van plan om je vakantie in het leukste park van Overijssel door te brengen, kijk dan als eerste naar de locatie en bekijk daarna welke faciliteiten het park te bieden heeft.

Uit het oosten

Het beste

Vakantieparken in Overijssel

De omgeving verkennen vanuit je vakantiepark

Droog weer, een vooraf uitgestippelde route, een goede fiets en een picknicktas vol met lekkernijen. Eigenlijk heb je niet meer nodig als je een dagje actief bezig wilt zijn en tegelijkertijd wilt genieten van de omgeving. Uiteraard kan dit prima alleen, samen met je partner of met het hele gezin. In de provincie Overijssel kun je heerlijk fietsen met behulp van knooppuntenroutes. Eenmaal terug op het park kun je dan nog even nagenieten op het terras met een glaasje wijn of afkoelen in het zwembad. Heb je geen zin om te fietsen, maar wil je wel iets gaan ondernemen? Denk dan eens aan een museum, een boottocht of een attractiepark. Heb je iets te vieren, en ben je op zoek naar iets origineels? Dan is een bezoekje aan het Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk een goed idee. Combineer je een verblijf in Vakantiepark Giethoorn met een voorstelling in het Rabo Theater, dan ontvang je 10 % korting.

Natuurschoon in Overijssel koppelen aan je vakantie

In de provincie Overijssel vind je meer dan 60 natuurgebieden die bijna allemaal vrij toegankelijk zijn voor bezoekers. Ben je van plan om tijdens je vakantie lekker te gaan wandelen, fietsen of varen bekijk dan de 5 leukste en mooiste vakantieparken in Weerribben-Wieden. In dit overzicht vind je vrijstaande villa’s aan het water en de vele recreatie mogelijkheden die deze parken te bieden hebben. Stap in een kano, huur een mountainbike of trek je wandelschoenen aan en geniet van de omgeving. Verblijf je in een vakantiepark in Ootmarsum, vergeet dan niet om ‘De tuin van Nederland’ te bezoeken. Dit is de bijnaam van natuurgebied Springendal dat geliefd is vanwege de historische Twentse boerderijen, smalle beekjes en watervalletjes.

Uitrusten en genieten tijdens je vakantie in Overijssel

Een veeleisende baan en een druk gezin kunnen er maar zo de oorzaak van zijn dat je tijdens de vakantie het liefste alleen maar wilt uitrusten. Gewoon op die ligstoel met een goed boek, een thermoskan met koffie en heerlijke verse broodjes van de bakker. Ziet jouw vakantie er zo uit, maar wil je wel dat je kinderen zich goed en veilig kunnen vermaken, dan is een vakantiepark wat voor jou, bijvoorbeeld een kies een familiepark. De leukste vakantieparken vind je in Overijssel. Afhankelijk van de leeftijd van je kinderen kun je kiezen voor een park met een zwembad, een animatieteam, speeltuin of sportveld. De Sprookjescamping in het Vechtdal staat garant voor een geweldige kindervakantie, ongeacht de leeftijd.

Zoek advies!