Landal Greenparks de Vlegge

Valkenlaan 100, 7693VD Sibculo

Midden in de natuur en de Twentse Hooilanden vindt u Landal De Vlegge.

Start de dag met verse broodjes en een sapje. Boodschappen bestelt u gemakkelijk online en wij zorgen ervoor dat deze klaar staan bij aankomst. Geen zin om uren in de keuken te staan? Ga gezellig gourmetten in de bungalow of kom dineren bij Paviljoen De Vlegge.

Plons! Direct aan het park ligt een recreatieplas met een heerlijk recreatiestrand. Terwijl de kids spetteren en spelen in het water heeft u genoeg tijd voor een goed boek. En wie maakt het mooiste zandkasteel?

Op en rond Landal De Vlegge viert u de vakantie zowel actief als ontspannen. Sla een balletje op de tennisbaan of ga met elkaar volleyballen. Wandel met de kids naar het insectenhotel en de vogelvoederplaats. Vergeet ook uw vismaterialen niet in te pakken, het is heerlijk vissen aan de recreatieplas.

Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom! Spring op de airtrampoline en scheur met de skelter over het park. In de zomervakantie organiseert het Fun & Entertainment-team allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Kom je ook?

Vanaf Landal De Vlegge kunt u gemakkelijk Overijssel verkennen, zowel met de auto als met de fiets. Met zijn tweetjes of met het hele gezin. Ons park leent zich bij uitstek om de grens over te steken naar Duitsland, u bent er zo en ook daar is genoeg te beleven.

Contactgegevens

Landal Greenparks de Vlegge

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Vechtdal Marketing.
Zoek advies!