Over het panel

Het panel is een initiatief van VisitOost. Het panel bestaat uit een groep betrokken en geïnteresseerde (potentiële) bezoekers. Deze groep doet regelmatig (ongeveer 6 tot 8 keer per jaar) mee aan een online onderzoek. De panelleden nodigen we via e-mail uit om een korte vragenlijst in te vullen.

Hoe werkt het panel?
Je kunt jezelf eenvoudig aanmelden voor het panel. Zodra je bent aangemeld, ontvang je een e-mail. Daarin bevestigen wij jouw deelname aan het panel. In deze e-mail staat ook een link naar jouw inlogpagina. Hier kun je inloggen met jouw e-mailadres en een wachtwoord (dat je zelf hebt gekozen bij het aanmelden).

Invullen vragenlijst op internet
Je ontvangt een uitnodiging per e-mail, waarin wij je vragen om een online vragenlijst in te vullen. In de e-mail staat waar de vragenlijst over gaat. En hoeveel tijd het kost om deze in te vullen. Jouw antwoorden worden vervolgens anoniem verwerkt. Wij behandelen al jouw gegevens strikt vertrouwelijk, zie ons privacy statement.

Je mag er vanuit gaan dat wij jou maximaal 6 tot 8 keer per jaar zo’n e-mail met uitnodiging sturen. De vragenlijsten houden we elke keer zo kort mogelijk.

Resultaten van onderzoeken
De onderzoeksresultaten plaatsen wij op jouw persoonlijke pagina in de panelwebsite. Houd er rekening mee dat het per onderzoek enkele weken duurt om de resultaten goed te verwerken.

Vragen?
Voor vragen over de vragenlijst, het panel of vragen met betrekking tot activiteiten van de VisitOost kun je een e-mail sturen naar: .