Het fiets- en wandelnetwerk in de gemeenten Zwolle, Kampen, Zwartewaterland, Steenwijkerland en Staphorst worden in 2023-2024 volledig vernieuwd. Op deze webpagina’s lees je alles over de werkzaamheden, planning en de voortgang van de vernieuwing. Alle borden, palen, en panelen gaan we vervangen. Na de vernieuwing is het nog mooier fietsen en wandelen in Noordwest-Overijssel. De dorps- en stadskernen zijn beter met elkaar verbonden. Er zijn nieuwe belevingsvolle paden en wegen toegevoegd aan het netwerk en de informatievoorziening is in meer talen beschikbaar.

Hieronder lees je alles over de vernieuwing van het fietsnetwerk. De werkzaamheden zijn gestart op 1 september 2023. Meer lezen over de vernieuwing van het wandelnetwerk? Alles over het wandelnetwerk

Overzichtskaart fietsroutenetwerk Noordwest-Overijssel

Op de kaart vind je het nieuwe ontwerp van het fietsnetwerk. De kaart is onder voorbehoud van wijzigingen als gevolg van aanpassingen die we ter plekke in het veld moeten doen. Aan de kaart kunnen geen rechten ontleend worden. Niets van de kaart mag zonder toestemming gebruikt worden voor andere publicatiedoeleinden.
Bekijk de kaart van het fietsroutenetwerk

Overzichtskaart werkzaamheden

Op deze kaart vind je het overzicht van de werkzaamheden in het veld. Je kunt per gemeente zien in welke week er gewerkt wordt aan het fietsnetwerk. Fietsen volgens het knooppuntsysteem kan gedurende de periode van de werkzaamheden. Op de knooppuntpanelen in het veld vind je een actueel overzicht van het netwerk. Tijdens de werkzaamheden kan er enige hinder zijn. We doen ons best dit zoveel mogelijk te beperken. We hopen dat u lekker kunt blijven fietsen.
Bekijk de kaart met werkzaamheden

Bekijk in de FAQ de meest gestelde vragen

FAQ Fietsers FAQ Ondernemers

Nieuwsberichten