Bezoek belevingspark Emsflower middels een toeristische autoroute inclusief entree en koffie met gebak.

Emsflower is één van Europa's grootste kwekerijen van perk- en potplanten. Op bijna 100 hectare worden ca. 500 miljoen plantjes per jaar geproduceerd. In het zogenaamde 'Erlebnispark' kunt u een bezoek brengen aan onder andere een bijzondere tropische tuin, een showkas met snijbloemen en groenten en de productiehallen van Emsflower. Ook is er een modern tuincentrum. Kinderen kunnen zich uitleven op de indoor-speelplaats.

Hoe werkt het?: Je meldt je bij de VVV/Tourist Info Oldenzaal waar je de toeristische autoroute 53 km (korte 24 km) met toegangsbewijs en consumptiebon ontvangt. De autoroute gaat via mooie velden en wegen naar Emsflower. Hier heb je de entree voor het geheel overdekte bezoekerspark. Je kunt een kijkje nemen in de productiehal via de 300 meter lange loopbrug. Ook wandel je door de tropische- en cactustuin waar ontelbare soorten inheemse en exotische planten te bewonderen zijn. Tijdens dit bezoek kun je in het restaurant aldaar genieten van koffie met gebak.

Prijs: €9,95 per persoon (inclusief autoroute, Kaffee mit Kuchen, Entree Erlebnispark Emsflower) €3,00 per persoon voor kinderen t/m 12 jaar (alleen entree).

Zoek advies!