Doe-tips

Deventer boekenmarkt

  • 1 minuten opladen
  • 3938 x bekeken

Ontdek duizenden literaire schatten in Hanzestad Deventer bij de grootste boekenmarkt van Europa. Maak je klaar om je literaire dorst te lessen op de grootste boekenmarkt van Europa!

Ruim 6 kilometer boekenmarkt, met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit geheel Nederland. Door het grote aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. In 2014 heeft de Deventer Boekenmarkt de Boudewijn Büchprijs ontvangen, omdat het al meer dan 25 jaar een breed publiek interesseert voor het antiquarische- en tweedehands boek. De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van augustus. De markt begint officieel om 9.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Tevens is er een programma met muziek, kunst en speciale exposities. De toegang is gratis.

Bekijk de editie van 2024

Overnachten

Wakker worden met de opkomende zon, de dauw op het gras, het geluid van koeien en vogels, de geur van bomen en planten en een uitzicht op een weids landschap? Lekker relaxen in een vakantiehuisje of toch liever kamperen? Verwend worden in een knusse B&B of juist een luxe hotel?

Bekijk verblijfsaccommodaties in Deventer