Op smaaksafari

5 picknicks in Salland

 • 2 minuten opladen
 • 3475 x bekeken

Hoe heerlijk is het om na een lange fiets- of wandeltocht op een mooi plekje even bij te komen met een heerlijke picknick? Bij mooi weer is dat optimaal genieten! Onderstaande restaurants bieden picknicks aan die je bij ze op kunt halen. Ze zijn onder andere gevuld met diverse broodjes, snacks en dranken. Vergeet niet zelf je picknickkleed mee te nemen. Op zoek naar inspiratie voor een mooie picknickplek? Dan hebben we [hier](article://835 "") nog wat tips voor je!

 1. 5

  De Haere

  Elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur kun je bij Kasteel de Haere een uitgebreide picknickbox ophalen voor €16,00 p.p. Deze box is gevuld met een sandwich, bio vruchtensap, yoghurt met muesli, een mueslireep, fruit en nootjes. Voor de kids is er een kinderpicknick à €12,50 p.p. waarvan de inhoud nog een verrassing is. Je hoeft alleen nog op zoek naar een mooi picknickplekje op het landgoed!

 2. 4

  Landgoed Schuilenburg

  Bij Landgoed Schuilenburg kun je kiezen uit twee picknickmanden: één voor onderweg met bollen en een pakje drinken voor €5,50 p.p., of een vorstelijke mand met een Schuilenburgerbol, sandwich, vers fruit en wat fris voor €9,50 p.p. Er is ook een leuke kindermand verkrijgbaar voor €3,75 p.p.

 3. 3

  Landgoed de Uitkijk

  Iedere donderdag t/m zondag van 12:00 tot 15:00 uur staat er een Pick-up Picknick kraam voor de Uitkijk. Hier kun je een broodje, salade, wrap, koffie to go of smoothie naar wens ophalen. Ook kun je een complete picknickmand ophalen voor € 22,50 p.p. inclusief een wrap, broodje, salade, flesje water of smoothie. Kinderen kunnen een aangepaste kids-picknickmand bestellen. Reserveren via 0548-654117is gewenst, maar niet noodzakelijk.

 4. 2

  Oale Ste

  Bij Bistro Oale Ste kun je een picknickmand à €37,50 voor 2 personen ophalen. Gevuld met koffie en thee, flesje water en vruchtsap, zoete lekkernijen, mini croisant met jam en chocoladepasta, gevulde wrap met rauwe ham en roomkaas en twee belegde broodjes. Bestel de picknickmand één dag van tevoren vóór 14.00 uur.

 5. 1

  Hotel Gaia

  Haal een heerlijke lunch af bij Hotel Gaia en ga picknicken op het eiland! Kies iets lekkers van de menukaart van de Boskiosk. Open van vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.