Forelderij Surplus

De Forelderij is een forellenvisserij en rokerij, een tuinderij en winkel, een fruit, kruiden en bloemenplukkerij met een thee en koffieschenkerij. Ook zeer geschikt als uitrustpunt voor uw fietstocht.

Er zijn drie forelvijvers waar u naar hartelust kunt vissen op zalmforel of regenboogforel. U kunt de forellen desgewenst meteen na het vangen (laten) bereiden. Bovendien is het mogelijk uw gevangen vis in te ruilen voor een gerookte variant(2 verse tegen 1 gerookte). Uiteraard is het ook mogelijk om de vis gewoon te kopen in de winkel van de Forelderij.

Naast de visfaciliteiten is er ook een tuinderij met een fruit-, kruiden en bloemenplukkerij en een groentetuin. In de groentetuin zijn diverse soorten onbespoten en seizoensgebonden groenten aanwezig. Deze worden vers van het land verkocht in de winkel. In de fruitplukkerij kunt u zelf uw fruitmand vullen. Er zijn aardbeien, frambozen, bramen en nog veel meer. In de prachtige bloemenplukkerij kunt u uw eigen veldboeket samenstellen.

De Forelderij ligt in een prachtige omgeving waarin volop gefietst en gewandeld kan worden. Dit maakt de Forelderij een prima rustpunt. In de koffie- en theeschenkerij kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekker erbij. Even lekker bijkomen en mijmerend uw blik laten gaan over de mooi aangelegde visvijvers.

In de winkel van de Forelderij kunt u onbespoten groenten en fruit kopen, net als heerlijke Usselo honing, eigengemaakte jam en gerookte forel.

Bedrijfsuitje, vergadering, team- of familiedag? Bij de Forelderij kan het. Bij de Forelderij kunt u desgewenst een dagprogramma samenstellen. Bij bedrijfsmeetings kunt u bijvoorbeeld 's ochtends vergaderen en 's middags een paar uurtjes heerlijk ontspannen forelvissen. Ook is het mogelijk om met een groep een rondleiding door de tuin te krijgen met als aanvulling een kop koffie en een broodje. Voor personeelsfeesten en familiefeesten zijn er mogelijkheden voor een lunch of barbecue. Vraag naar de mogelijkheden!

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Sportief
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Haaksbergen Promotie/VVV.
Zoek advies!