LaserGame Hengelo

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

ven buiten de werkelijkheid stappen. De dagelijkse drukte vervangen door een plezierig soort spanning. Dat is de sensationele wereld van LaserGame, waar fantasieën en technologische wonderen samengaan in een fascinerend spel.

Uitgerust met een computergestuurd laserpistool treed je de 500m2 grote arena binnen. Sluipend door de nevelige, mysterieus verlichte gangen, ga je opzoek naar de tegenstanders. Geraffineerde verlichting en spannende geluidseffecten scheppen een sfeer die voor een onweerstaanbare opwinding zorgen.

Huiveren mag, maar bang zijn is niet nodig. Treffers worden geplaatst door infrarode activering van sensoren op de speciale vesten, die iedere speler voor het spel aantrekt. Een speaker in het pistool maakt de treffers hoorbaar en op het display kun je lezen door wie je bent geraakt.

Contactgegevens

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Er is een trap aanwezig
  • checkmark Steile helling
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Hengelo Promotie.
Zoek advies!