Sport- en Belevingscentrum De Scheg

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer met 20.000 m2 zwem- en speelplezier, een overdekte kunstijsbaan, diverse sporthallen, squashbanen en nog veel meer! Kom voor een compleet dagje uit met familie en vrienden!

De Scheg = overdekt. Kom zwemmen, schaatsen, spelen en ontdek de attracties: wildwaterbaan, glijbaan met lichteffecten, IJsplein, schommels, kabelbaan, skelterbaan, buikschuifbaan en meer…

Open: zwemparadijs gehele jaar, kunstijsbaan half okt t/m half mrt, speelparadijs mei t/m aug (m.u.v. 27 apr, 25 dec en 1 jan).

De Scheg = overdekt. Kom zwemmen, schaatsen, spelen en ontdek de attracties: wildwaterbaan, glijbaan met lichteffecten, IJsplein, schommels, kabelbaan, skelterbaan, buikschuifbaan en meer…
Wildwaterbaan, glijbaan met lichteffecten, IJsplein, schommels, kabelbaan, skelterbaan, buikschuifbaan en meer…
winterspeelplaats (Speelpool) met o.a. schommels, kabelbaan, buggypark en onderzoeksloods.
Avontuurlijke attracties: wildwaterbaan, familieglijbaan, glijbaan met lichteffecten en meer… Tevens wedstrijd- en instructiebad, spettereiland met zand en water en IJslands Badhuis met sauna’s en bubbelbad. Van okt t/m apr elke vrijdagavond discozwemmen.
kunstijsbaan (overdekt. De kunstijsbaan beschikt over een 400 m baan, IJsplein, winterspeelplaats (Speelpool) met o.a. schommels, kabelbaan, buggypark en onderzoeksloods. Elke vrijdagavond Dance On Ice. Schaatsplezier voor iedereen!
De Scheg heeft alles in huis om een vergaderarrangement tot een bijzondere beleving te maken.

Contactgegevens

voorzieningen
Zwembaden
  • checkmark Overdekt zwembad
  • checkmark Subtropisch zwembad
  • checkmark Actief
  • checkmark Sportief
Toegankelijkheid
  • checkmark Bruikbaar toilet
  • checkmark Invalidenparkeerplaats
  • checkmark Rolstoel beschikbaar
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!