Pitch&Putt Twente | Escape Room Twente

Hengevelderweg 3, 7478 PE Diepenheim

Pitch&Putt Golf: sportief plezier voor iedereen vanaf 8 jaar. Instructie vooraf en gebruik materiaal gratis. Escaperoom: spannend en uitdagend vanaf 16 jaar. Ontsnap uit de kamer door het oplossen van raadsels en puzzels en de code te kraken.

Pitch&Putt Golf

Putt a smile upon your face!

Pitch&Putt Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar en toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar. Je hoeft niet te kunnen golfen om op onze banen te mogen spelen. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen. Het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen etc. zijn bij de prijs inbegrepen .

Escaperoom Twente

Escaperooms spelen is wereldwijd de sensatie als uitje voor groepen. Een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Ontrafel sloten, codes en puzzels en lukt het jou uit de gesloten kamer te komen?

Voetgolf

Voetgolf, een uitdagende en veelal hilarische combinatie van de bestaande sporten voetbal en golf. Een spelletje Voetgolf is niet ingewikkeld en na een korte instructie, heeft iedereen het zo onder de knie.

Combi-Arrangementen

Voor groepen die een hele dag in onze omgeving vermaakt willen worden zijn er verschillende arrangementen mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Pitch&Putt Twente | Escape Room Twente

voorzieningen
  • checkmark Actief
  • checkmark Sportief
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Haaksbergen Promotie/VVV.
Zoek advies!