Café Restaurant Fraans Marie

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Café-Restaurant Fraans Marie is zowel binnen als buiten Albergen bekend om zijn veelzijdigheid; het is een begrip in Twente!

Wat kun je allemaal doen in en rondom Fraans Marie aan het Almelo-Nordhornkanaal net iets buiten Albergen? Kanovaren, midgetgolfen of fietsen en daarna heerlijk à la carte eten in het restaurant.

Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die starten bij café-restaurant Fraans Marie. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig direct naast het cafe.

De aanlegsteiger voor het cafe vormt een uitstekend vertrekpunt voor uw vaartocht per kano door het Almelo-Nordhorn kanaal. Een echte trekpleister is de naast het café gelegen midgetgolfbaan. Klootschieten, de echte twentse sport, bestaat uit het gooien met de zogenaamde kloot, waarmee men een parcours in zo min mogelijk worpen dient af te leggen.

Je kunt er terecht voor koffietafels voor grote groepen (vanaf 25 personen) waarbij de Albergse wegge niet ontbreekt. Het Fraans Marie buffet mag niet ontbreken bij uw buurt- of bedrijfsfeest!

Er zijn Thema-avonden mogelijk, waarbij al uw wensen op feestgebied mogelijk gemaakt worden.

Brochure van samenwerkende toeristische ondernemers "Rond 'n Pook, Albergen".

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark Landelijk gelegen
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toeristisch Glinsterend Tubbergen.
Zoek advies!