Krazy Kangaroo

Krazy Kangaroo biedt de complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers.

NIEUW! Geopend vanaf 1 december!

Krazy Kangaroo biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, Ninja parcours en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Eten en drinken
Na het jumpen lekker eten…. Dat kan, Krazy Kangaroo heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, worden de lekkerste snacks en heerlijke burgers geserveerd. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Al de gerechten worden vers bereid.

Het restaurant is de perfecte plek om ook lekker met elkaar te relaxen onder het genot van een goed glas bier met een heerlijke bittergarnituur. Kom langs en ervaar de gastvrijheid van Krazy Kangaroo

Er is gratis Wifi is beschikbaar. Entreeprijs (€11) is voor het eerste uur krazy jump, het 2e uur: €9. 10 rittenkaart is €99

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Actief
  • checkmark Sportief
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!