PaddleSurf

Paddle&Surf is een (rijdende) supschool die de Stand Up Paddling sport in Twente promoot. U kunt bij ons terecht voor verschillende sup-activiteiten zoals lessen en suptours door het Twentse landschap. Ook voor verhuur en verkoop van Mistral supboards ben je bij hun aan het juiste adres.

Ze hebben een thuislocatie in Almelo op het Indië terrein in samenwerking met Stadslab Almelo.

Tevens zijn ze een rijdende Supschool en kunnen we op aanvraag en reservering op elke kanowaterlocatie in Twente suplessen en de verhuur van supboards verzorgen.

Wat is SUPPEN?
SUP staat voor Stand Up Paddling, wat inhoudt dat je rechtopstaand op een breed, meestal opblaasbaar, board gaat peddelen. Omdat het board vrij breed is, voelt het heel stabiel aan. Vanaf het water ziet de jouw bekende omgeving er heel anders uit. Je voelt je vrij midden in de natuur.

Bovendien is het suppen een perfecte work-out, ontspanning door inspanning. Omdat je al je spieren in je lichaam gebruikt om te peddelen in combinatie met een goede balans om op je board te blijven staan, is suppen een prima vervanging van of aanvulling op de sportschool.

Je traint de “core” van je lichaam, waardoor je je hele lichaam versterkt en bijvoorbeeld rugklachten een stuk kan verminderen. Al suppend verbrand je zeker net zoveel calorieën als een uurtje in de sportschool. Alleen breng je nu je vrije tijd door in de frisse buitenlucht terwijl je door de prachtige natuur peddelt!

Het is vrij eenvoudig te leren. Tijdens een paar lessen heb je de techniek vaak zo onder de knie en het suppen biedt talloze mogelijkheden: je kunt suppen op zee, op plassen of meren, door de stad, door natuurgebieden (waar toegestaan), kortom je kunt bijna overal waar water is de omgeving vanaf je plank verkennen.

Voor het zoeken van toegestane routes kun je veelal de kanoroutes gebruiken in de regio.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!