Stal de Eik

Of het nu om leren paardrijden, ponykamp of een prachtige buitenrit gaat, Manege 'Stal de Eik' heeft voor ieder wat wils.

'Stal de Eik' is schitterend gelegen aan de voet van de Holterberg (onderdeel van het Nationaal park 'de Sallandse Heuvelrug') in Overijssel en bestaat uit een manege en een pensionstal. Het is een kleinschalig en gezellig familiebedrijf, waar diverse takken van paardensport worden bedreven.

Stal de Eik staat bekend om de goede basis voor het paardrijden, die er gelegd wordt. Er is een ruime springweide, we organiseren ponykampen, buitenritten, kampdagen en hebben voor de vaste ruiters een recreantenclub. Ook een spoedcursus paardrijden is mogelijk. Informatie hierover staat op de website. Tevens is het mogelijk de manege af te huren voor bijvoorbeeld trainingen, verjaardagspartijtjes, clinics of andere activiteiten.

Overnachten
Uiteraard is Stal de Eik ook het adres om uw paard te stallen tijdens een vakantie. In de directe nabijheid zijn er voor u verschillende mogelijkheden tot overnachten in diverse bed & breakfasts, hotels of zomerhuisjes.

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Sportief
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toerisme Rijssen-Holten.
Zoek advies!