Mini-camping De Paardebloem

Reininksweg 16, 7562PJ Oldenzaal

Even buiten het dorpje Deurningen aan de rand van het prachtige recreatiegebied "Het Hulsbeek", ligt midden in het groene Twentse land, mini camping De Paardebloem.

Er zijn 25 ruime campingplaatsen voor tent en caravan. Alle plaatsen zijn voorzien van electra. Er zijn voldoende toiletten en douches aanwezig in de moderne sanitair ruimte. Er is warm water aanwezig, een wasmachine en droger.

Er is een paardenmanege op nog geen 5 minuten wandelen en door het gehele recreatiegebied loopt een aangegeven ruiterpad. Het is mogelijk om je pony of paard daar op de boerderij te stallen. Het is ook mogelijk om pony te rijden of om een ritje te maken met een leuk koetsje.

Voor de kinderen is er de speelschuur, met skelters, trekkertjes en fietsjes. Er is ook een trampoline aanwezig. Tevens is er televisie aanwezig voor zowel kinderen als ouderen.

Op loopafstand ligt het recreatiegebied "Het Hulsbeek", hier kun je zwemmen, roeien, surfen, vissen, paardrijden, skeeleren, rolschaatsen, wielrennen, fietsen, wandelen, genieten in de sauna en er is een zonneweide aanwezig.

Sinds november hebben zij ook de beschikking over camperplaatsen.

Contactgegevens

Mini-camping De Paardebloem

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark Bij het bos
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Oldenzaal.
Zoek advies!