Wild Bijzonder Vissen

Hondenveldsweg 2, 7667PX Reutum

Midden in de natuur, even buiten Reutum, ligt het prachtige viswater van WILD. Aan de voet van een stijlvol buitenhuis lonken vijf visvijvers uitdagend naar liefhebbers van vissen.

WILD is geen doorsnee visgelegenheid. In de vijf verschillende vijvers vindt u hoge kwaliteit vis, van forel tot bijzondere vissoorten die niet overal verkrijgbaar zijn. Door dit brede aanbod is WILD zowel aantrekkelijk voor sport- en topvissers als voor recreatieve vissers.

Wild is een uitdaging voor elke visser Bij ons zwemmen unieke vissoorten. Gestreepte zeebaarzen, vijf verschillende steursoorten, Europese meervallen en dikke karpers zwemmen in onze Catch & Release vijvers. In de Put & Take vijvers zetten we regenboogforellen uit van 400 gram tot 10 kilogram maar ook goudforellen, beekforellen, beekridders, paling, meerval en snoekbaars.

Beleef het samen bij wild

  • Buitenhuis met terras Aan de rand van de vijvers op adem komen van de inspanning of gewoon genieten van een glaasje, hapje en de prachtige omgeving? Ons terras met veranda is een beleving op zich. Robuust, toegankelijk, smaakvol. Een heerlijke plek om te zijn.

  • Specialiteit van het huis Heerlijke kibbeling van kabeljauwfilet, een broodje vers gerookte palingfilet en een lekkere gebakken forel zijn de specialiteiten van WILD waar velen graag voor terugkomen. Daarnaast zijn onze WILDburger, een heel zwijn aan het spit en onze houtgestookte BBQ's pure smaakbelevenissen.

  • Visrokerij In onze visrokerij roken we op traditionele wijze paling, forel en makreel. Deze vissen en filet zijn elke dag vers gerookt te verkrijgen in het Buitenhuis.

Feestlocatie Op zoek naar een geschikte feestlocatie? WILD denkt graag met u mee en heeft alles in huis om uw wensen te vervullen. Afhuren van de complete locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Arrangementen op maat Naast visarrangementen kunt u bij WILD terecht voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje of een onvergetelijke familiedag.

Contactgegevens

Wild Bijzonder Vissen

voorzieningen
  • checkmark Actief
  • checkmark Sportief
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toeristisch Glinsterend Tubbergen.
Zoek advies!