Forelderij

De Forelderij is een forellenvisserij en rokerij, een tuinderij en winkel, een fruit-, kruiden- en bloemenplukkerij met een thee- en koffieschenkerij. Ook zeer geschikt als uitrustpunt.

De Forelderij is een forelvisserij inclusief rokerij. Er zijn drie forelvijvers waar naar hartelust gevist kan worden op zalmforel of regenboogforel. De forellen kunnen meteen na het vangen bereid worden. Ook is het mogelijk de gevangen vis in te ruilen voor een gerookte variant.

Naast de visfaciliteiten is er ook een tuinderij met een fruit-, kruiden- en bloemenplukkerij en een groentetuin. In de groentetuin zijn diverse soorten onbespoten en seizoensgebonden groenten aanwezig. In de fruitplukkerij kun je zelf je fruitmand vullen. Er zijn aardbeien, frambozen, bramen en nog veel meer. In de prachtige bloemenplukkerij kun je je eigen veldboeket samenstellen. In de winkel van de Forelderij kun je onbespoten groenten en fruit kopen, net als heerlijke Usselo honing, eigengemaakte jam en gerookte forel.

De Forelderij ligt in een prachtige omgeving waarin volop gefietst en gewandeld kan worden. Dit maakt de Forelderij een prima rustpunt. In de koffie- en theeschenkerij kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Actief
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!