Midgetgolf de Blekkenhorst

Bij camping de Blekkenhorst hoeft niemand zich te vervelen! Camping de Blekkenhorst heeft namelijk ook midgetgolf Overijssel! Leuk voor het hele gezin! Kom gezellig een balletje slaan op de midgetgolfbanen.

Hieronder volgt een uitleg over midgetgolf Overijssel;

Een midgetgolfbaan bestaat uit 18 banen, dus 18 holes. Elke baan is zo gemaakt dat hij in twee slagen gemaakt kan worden, dus met twee keer slaan ligt de bal in de hole. De bal wordt op de afslagplaats gelegd, dit is een cirkel van stippen. Dan wordt de bal weggeslagen naar de hindernis of naar de hole. Als de bal tijdens, midgetgolf Overijssel, de hindernis is gepasseerd en stilligt, mag vanaf die plaats verder gespeeld worden. Het aantal slagen dat nodig is om de bal in de hole te krijgen wordt genoteerd. Je mag nooit meer dan 6x slaan, is de bal dan nog niet in de hole dan moet er een 7 genoteerd worden. Ligt de bal tegen een buis of tegen een hindernis? Dan mag hij 10 cm worden uitgelegd.

Het leuke aan midgetgolf Overijssel is dat iedereen het kan spelen en dat het spelletje vaak onverwachte situaties oplevert. De minimumleeftijd voor midgetgolf Overijssel is ongeveer 6 jaar.

Tarieven: Tot en met 11 jaar: € 2,50 per persoon Vanaf 12 jaar: € 3,50 per persoon Borg: € 2,00 per persoon

Groepen vanaf 20 personen: € 0,50 korting per persoon.

Arrangement vanaf 20 personen: een ronde midgetgolf, patat, frikandel of kroket en een glas drinken voor maar € 7,50 per persoon! Vraag naar de beschikbaarheid!

Midgetgolf Overijssel: open van maandag t.m zaterdag, reserveren verplicht.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!