Paintball Twente Outdoor

Twekkelerweg 337, 7554 SC Hengelo

Paintball, het spel met verfkogels, is geschikt voor jong en oud. Dit strategische spel wordt gespeeld op een woest en natuurrijk terrein, voorzien van diverse hindernissen.

Het buitenterrein heeft hindernissen, bosjes, struiken en hutten maar ook is er een indoor-lokatie met autowrakken, huisjes en mijnschachten. De deelnemers, gekleed in camouflageoveralls, worden verdeeld in twee teams. Het doel van dit spel verschilt per missie en is afhankelijk van het veld waarop je speelt. Dit kan bijvoorbeeld het veroveren van de vlag van de tegenstander, het beschermen van 'de president' of het innemen van een vijandelijk fort zijn. De vijand wordt uitgeschakeld met paintballs, speciale met gelatine gevulde balletjes die milieuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar zijn. Elk spel duurt ongeveer twintig minuten en staat onder leiding van een marshall.

Sindskort heeft Paintball Twente ook een VW Buggytour! Deze tour is voor de echte mannen en vrouwen die niet bang zijn voor een beetje power. Uniek, snel, en monsterlijk zijn de woorden die deze buggy's doen omschrijven. Over de openbare weg word je, onder begeleiding, door het prachtige Twentse landschap geleidt en mag je een adrenaline shot verwachten welke je nog lang zal heugen.

Contactgegevens

Paintball Twente Outdoor

Categorieën
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!