Stal Driene

Drienerschoolweg 5, 7552 PC Hengelo

Gelegen in de schitterende bosrijke en landelijke omgeving tussen Hengelo en Enschede is Stal Driene gevestigd op een mooie Twentse boerderij.

Stal Driene verzorgt diverse dagtochten en activiteiten voor een gezellige bruiloft, personeelsfeest, familiefeest enzovoort. De hilarische en nogstalgische oud twentsche boerenspelen zorgen voor een gezellige feeststemming. Genieten van de heerlijkste buffetten en drankjes kan in onze mooie boerenfeestzaal.

Koetsverhuur Een mooi aangeklede koets, voortgetrokken door statige grote zwarte Friezen en bestuurd door twee koetsiers in gekleed in smaakvol livrei. Een romantischer en elegantere manier van bruidsvervoer bestaat er niet! Stal Driene heeft de beschikking over diverse mooie bruidskoetsen en volgkoetsen die je kunt huren als vervoer naar diverse bruiloftslocaties.

Huifkarren Een leuk feestactiviteit is een toch met een van de huifkarren. Naast dat deze te huren is als bijvoorbeeld volgwagen bij een bruiloft, zijn er ook compleet verzorgde tochten te maken door het mooie Twentse landschap. Je kunt onderweg ook leuke activiteiten doen voor bijvoorbeeld een familiefeest of personeelsfeest. Bijvoorbeeld een heerlijke uitgebreidde picknick.

Feesten in nogstalgische ambiance Ook voor een gezellig feest of borrel kunt u bij ons terecht. Stal Driene heeft een feestzaal voor ongeveer 65 personen. In de gezellige feestzaal zijn nog veel authentieke onderdelen van de mooie stal die het vroeger was. De zaal heeft de ambiance van een nostalgische boerderij. Het heeft een ruime bar en is uitgerust met moderne voorzieningen. Voor de zaal is het gezellige beschutte terras, zodat het zelfs bij minder mooi weer heerlijk buiten zitten is.

Contactgegevens

Stal Driene

Categorieën
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!