Doe-tips

Stoer: Outdoorruns in Overijssel

 • 2 minuten opladen
 • 8618 x bekeken

Ben je sportief, een teamspeler en niet bang om vies te worden? Een bikkel die zichzelf én anderen over obstakels en dode punten heen helpt en door de modder sleurt? Dan zijn deze 13 outdoorruns in Overijssel op je lijf geschreven. Fun voor doorzetters!

 1. 8

  IJsselloop Deventer

  Een hardloopevenement voor jong en oud langs en óver de IJssel. Start en finish in de sfeervolle Hanzestad Deventer.

  De IJsselloop is meer dan een hardloopwedstrijd. Eén keer per jaar wordt de stad omgetoverd in een sportief evenement voor jong en oud. Ook dit jaar is het weer een feestelijk stadsevenement, voor alle deelnemers én bezoekers.

  Foto: Rob Voss

 2. 7

  Triathlon Holten

  Internationale triathlon in en rond Holten. Professionals en recreanten zwemmen in de Domelaar, fietsen op en rond de Holterberg en lopen door een sfeervol Holten.

 3. 6

  Farmstacle Run Heino

  Een obstacle run van 8,5 of 13,5 kilometer voor ‘boeren en boerinnen’. Het parcours gaat onder meer door weilanden, modderpoelen en hooizolders.

 4. 5

  Vechtdaltrail Ommen

  Tijdens de Vechtdaltrail ren je over onverharde paden, zandgronden en bospaden in het dal van de Overijsselse Vecht. Je kunt kiezen uit 20, 35 en 50 kilometer.

 5. 4

  Tot de nek in de drek Vriezenveen

  De naam zegt al genoeg: tijdens deze obstacle run kom je veel modder en drek tegen. En natuurlijk de nodig obstakels om de mud run zo uitdagend mogelijk te maken.

 6. 3

  Obstacle Run Staphorst

  De obstacle run van Staphorst volgt een acht kilometer lang modderig parcours vol hindernissen door de straten van Staphorst.

 7. 2

  YU MAN RACE

  Yu Man Race is dé nieuwste obstacle run van Nederland! Het is dé next-level versie van de bekendste obstacle run in Hellendoorn; de strongmanrun en de strongsisterrun.

 8. 1

  Mountainbike Mania Hellendoorn

  Een stoere nightbiketoertocht door de omgeving van Hellendoorn. Je kunt 15, 30 of 45 kilometer mountainbiken in het donker. Vanaf 18 jaar.