Expedition Outdoor

Wil jij een onvergetelijk dagje uit, ga dan op snel op expeditie bij Expedition Outdoor. Expedition Outdoor bevindt zich aan de Hardenbergerweg in Loozen, een plaatsje tussen Hardenberg en Gramsbergen in Vechtdal Overijssel op het prachtige terrein naast Landhoeve de Zwiese. Het terrein ligt tussen de groene weilanden.

Activiteiten voor kleine en grote groepen

Je kan bij Expedition Outdoor heel veel soorten activiteiten ondernemen. Ben jij sportief ingesteld? Ga dan mountainbiken, kanovaren, tokkelen of bootcampen. Als je meer op zoek naar een spannend teamuitje, dan is waarschijnlijk het ´Wie is de mol spel’ wel wat voor jou. Heb jij een goede focus en kan je goed richten, dan is er bij Expedition Outdoor ook voor jou genoeg te doen zoals boogschieten en klootschieten. Na deze actieve dag heb je vast lekkere trek gekregen. Hier hebben ze bij expedition outdoor rekening mee gehouden. Er zijn o.a. extra dinerarrangementen bij te boeken zoals een echt oer-Hollandse stamppot buffet, of een luxe exotisch Spaans tapas buffet. Als je meer van zoete hapjes houdt, dan kan je ook high teaën.

Uitjes voor scholen en bedrijven

Bij Expedition Outdoor verzorgen ze regelmatig teambuildingsdagen en activiteiten voor grotere groepen. Ze zijn gespecialiseerd in scholieren en bedrijfsuitjes. Voor scholen wordt er echt maatwerk geleverd. De schoolprogramma´s bestaan uit vier basiskaders, die terug komen in alle activiteiten, namelijk Kennismaken, Vertrouwen, Samenwerken en Recreatie.

Het teambuilding programma voor bedrijven is speciaal ontwikkelt voor bedrijven die met een team willen werken aan een betere samenwerking. Door middel van teambuildingsactiviteiten worden patronen zichtbaar en bespreekbaar gemaakt.

Tip van de redactie: de meeste uitjes zijn voor kleine en grote groepen vanaf 8 personen maar ook kun je hier terecht voor gezinsuitjes zoals een dagje een kano huren.

Contactgegevens

Expedition Outdoor

voorzieningen

Activiteiten

  • Actief