ZERO55 Enschede

Op het Go Planet Parc in Enschede kun je bij ZERO55 deelnemen aan E-Karten, Lasertag en X-CUBE. Ideaal voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, studentenfeestjes of vrijgezellenfeestjes.

E-karten

Met een e-kartbaan van maar liefst 425 meter met drie tunnels en drie bruggen ligt er bij ZERO55 een uitdagend circuit voor dé ultieme e-kartbeleving voor jong en oud. De elektrische karts in combinatie met een spectaculaire glow in the dark lichtshow en lekkere racemuziek zorgen voor een combinatie die uniek is in Nederland. Deelname vanaf 140 cm.

Lasertag

Naast het e-karten heeft ZERO55 nog veel meer activiteiten. Zo is er Lasertag; een spectaculaire, actievere en meer tactische versie van het lasergamen in een futuristische real game simulatie. Er is keuze uit verschillende spelsituaties die elk vragen om veel digitale interactie. Vanaf ca. 8 jaar

X-CUBE

Hoe goed houdt jouw team zich tijdens een spionnen-training? De eerste beleving in de x-cube is nu te bezoeken en daar moeten de deelnemers een aantal opdrachten doen om te kijken of ze goede spionnen zouden zijn. Kan jouw team goed samenwerken? Kunnen jullie een target volgen? Codes kraken? Afluisterapparatuur opsporen? De waarheid achterhalen?

ZERO55 is gelegen op het Go Planet Parc in Enschede, dichtbij het FC Twente Stadion met volop gratis parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.zero55.nl/enschede

Contactgegevens

ZERO55 Enschede

voorzieningen

Actief

  • Sport & Spel