Toeren met Solex of Tuk Tuk

Ontdek het buitengebied van Deventer op een ludieke manier met een Solex of Tuk Tuk. Of nog leuker……. combineer deze vervoersmiddelen

Ontdek het buitengebied van Deventer op een ludieke manier met een Solex of Tuk Tuk. Of nog leuker……. combineer deze vervoersmiddelen met elkaar! De tocht door het gevarieerde Sallandse landschap en langs de prachtige IJssel zult u niet snel vergeten. Het vertrek is vanuit het creatieve en culturele Havenkwartier waar u ook de route krijgt uitgereikt.

Solexen

Te reserveren vanaf 10 personen Duur: 3 uur Prijs: € 39,00 per persoon U dient in het bezit te zijn van een bromfiets- of autorijbewijs.

Elektrische Tuk Tuk

Maximaal 7 personen per Tuk Tuk, in totaal 4 Tuk Tuks beschikbaar. Prijs: 1 uur: € 175,00 per Tuk Tuk 2,5 -3 uur: € 245,00 per Tuk Tuk De bestuurder dient ouder te zijn dan 21 jaar en in het bezit van een autorijbewijs.

Bent u met een grote groep? Laat één deel van de groep beginnen met een rondrit op de Solexen en één deel van de groep met de elektrische Tuk Tuks. Halverwege de route kunnen de groepen ruilen van vervoersmiddel.

Reserveringen op basis van beschikbaarheid en minimaal één week voor aanvang.