Sallandse Wandelvierdaagse

De routes van de Sallandse Wandelvierdaagse zijn van ongekende schoonheid en variatie. Elk jaar kun je kiezen uit 12, 20, 30 of 40 Km. Als je wilt kun je ook minder dagen meedoen 1, 2 of 3 dagen.

Op de gemarkeerde routes zijn er veel plaatsen waar je met je wandelvrienden kunt genieten van lokale lekkernijen. ‘Wah Mooi’, horen we hier in de wandelgangen weer steeds vaker!

Beleving

Niet zo gek als je als Salland de mazzel hebt dat je op zo’n 25 kilometer van elkaar de uiterwaarden van de IJssel en de Sallandse Heuvelrug bezit. En daar tussenin vinden we het coulisselandschap met z’n doorkijkjes, prachtige boerderijen en fraaie landgoederen. Én je komt op onbewandelde paden die zelfs voor de Sallander nieuw zijn. Natuurpracht is een geweldig ingrediënt, maar daar voegen wij graag iets aan toe: Beleving! Dat zie, hoor en voel je de hele SW4D-week. Op onverwachtse momenten en plekken, bij de vertrouwde doorkomsten en natuurlijk als slotstuk op de Via Sallandia. Wij wensen je een memorabele SW4D en hopen dat je thuiskomt met het gevoel ‘De SW4D is één en al verhaal’!

Contactgegevens

Sallandse Wandelvierdaagse