Recreatiepark Het Lageveld

Je lekker uitleven op de grasvelden of in het bos. Klauteren en glijden in de speeltuin en natuurlijk plonzen in het water: 100% speelplezier voor kinderen...

.... maar ook ontspanning en waterpret voor alle leeftijden. Verder volop ruimte voor fietser, wandelaars en actieve watersporters.

De plas bestaat uit een diep deel (de surfvijver) en een ondiep deel (de zwemvijver en de kleutervijver). De surfvijver is acht tot tien meter diep en het zwemgedeelte is maximaal 1,8 meter diep. De bodem bestaat uit zand. Er ligt niet of nauwelijks slib op de bodem. Verder heeft het receratiepark veel voorzieningen voor gezinnen.

Voor de allerkleinsten is er een speciaal peuterbad. Deze waterspeeltuin is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Daarnaast is er ook een speciale kleutervijver. Dit water is max. 80 cm diep en is voorzien van een lekker ruim zandstrand en een stoer trekvlot naar het eiland. Gegarandeerd speelplezier op voor u en uw kleuter!

Ook zijn er diverse speeltoestellen, zoals een familieschommel, diverse veerelementen, wipwappen, klimtoestellen, trekvlot, pingpongtafel, panna doeltjes etc. en er is een leuk kinderspeelbos.

Van 1 november t/m 31 maart 2017 zijn hondenbezitters en hun viervoeters weer welkom op de zonneweiden van Het Lageveld. De honden moeten wel aangelijnd zijn.

Voor de sportieve mensen staan er op het terrein fitnesstoestellen. Langs de zwemvijver en in het bos zijn wandelroutes uitgezet.

Nieuw is het strandpaviljoen! Hier kunt u heerlijk bijvoorbeeld een cappuccino met wat lekkers, een ijsje of een drankje gebruiken. Openingstijden: woensdag, zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur. In hoogseizoen dagelijks geopend. Ook is het een perfecte locatie voor een (bedrijfs)feest, BBQ of gewoon een gezellig samen zijn met familie, vrienden etc.

Barbecuen is mogelijk op de speciaal daarvoor aangelegde barbecueplaats. Het terrein en de twee toiletblokken zijn gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Op het terrein zijn honden alleen aangelijnd toegestaan.

Contactgegevens

Recreatiepark Het Lageveld

voorzieningen

Activiteiten

  • Actief