Multi Fun Bussloo

Eropuit met de familie of een bedrijfsuitje organiseren kan perfect bij Multi Fun Bussloo. Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten voor jong en oud dé activiteitenlocatie in de regio!

Naast de alom bekende uitdagende 27 holes Pitch&Putt baan zijn er vele andere leuke (groeps)activiteiten zoals Minigolf USA, Glowgolf, Lasergame, Escape Rooms, Voetgolf en meer. Met de te huren E-Choppers en Elektrische Steps kun je genieten van een rondje Bussloo, een speciaal uitgezette route langs bezienswaardigheden in de Stedendriehoek of zelf kiezen waar je heen wilt. De ligging aan het mooie meer van Bussloo zorgt voor een heerlijke ontspannen sfeer. Ontspanning, gezelligheid en actief bezig zijn in één!

Een heerlijke plek voor een gezinsuitje, maar door de ruime ligging en het grote aanbod aan activiteiten ook uitermate geschikt voor grotere groepen. Multi Fun Bussloo is de expert in familiedagen en bedrijfsfeesten op maat.

Je bent van harte welkom in de sfeervolle Finse blokhut met ruim opgezet, overdekt en verwarmd terras met uitzicht over het meer van Bussloo. Hier kun je heerlijk (na)genieten met een drankje en een hapje. Voor groepsuitjes bieden we diverse arrangementen met bijvoorbeeld als afsluiter een BBQ de Luxe.

Contactgegevens

Multi Fun Bussloo

voorzieningen

Activiteiten

  • Actief