Recreatiepark Het Hulsbeek

Een onvergetelijke recreatieplek, vol spetterende waterpret, sportieve uitspattingen en een indrukwekkende natuur in een voormalig landgoed.

Het Hulsbeek een onvergetelijke recreatieplek, vol spetterende waterpret, sportieve uitspattingen en een indrukwekkende natuur. Bos waterpartijen met stranden en ligweiden, heidevelden, vennetjes, weilanden en recreatieve voorzieningen.

Leef de natuur

Voormalig landgoed Het Hulsbeek in Oldenzaal is een recreatiegebied waar het heerlijk genieten is van de natuur. Met 230 hectare is Het Hulsbeek het grootste landschapspark van de regio. Ga op avontuur in onze natuur en beleef een heerlijk dagje uit samen met uw gezin of familie door gebruik te maken van de vele mogelijkheden die ons park biedt.

Voor de recreant

Het bestaat uit bossen, heidevelden, vennetjes en weilanden en geeft bezoekers de mogelijkheid om op vele manieren te ontspannen in de buitenlucht. Er zijn zwemvijvers, ligweiden en veel recreatieve voorzieningen. De bosrijke omgeving is uitermate geschikt om in te wandelen en te fietsen. Maar ook zonaanbidders, vissers en liefhebbers van actieve buitenrecreatie kunnen op het park hun hart ophalen. Zo is er de grootste outdoor skateboardbaan van Europa, een trimbaan, een mountainbikeroute en een wielerbaan.

Waterpret

Heerlijk zwemmen in onze recreatieplas? Zonnebaden op de zonneweides? Kinderen die naar hartenlust kunnen spetteren in het peuter- en kleuterbad? Spelen in de speeltuin of zandkastelen bouwen op het strand? Skateboarden op de skateboardbaan? Wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden?

Recreatieve bedrijven

Of bezoek een van onze ondernemers die actief zijn in uiteenlopende recreatieve branches; Sauna & Beauty, verblijf in hotel of groepsaccommodatie, bungalows, campings, actief met outdoor, paardrijden, karting, quad rijden, outdoor lasergame en paintball.

Kortom voor ieder is er wel iets te beleven op Recreatiegebied Het Hulsbeek.

Contactgegevens

Recreatiepark Het Hulsbeek