Rijwielhandel Kastelein

Sinds 1925 is Rijwielhandel Kastelein al een begrip in Hengelo en omgeving. Al meer dan 85 jaar is de winkel gevestigd aan de Enschedesestraat in Hengelo.

Jan en Agnes Schutten zijn de derde generatie die de zaak 13 jaar geleden hebben overgenomen. De 4e generatie, hun zoon, werkt er naast zijn studie ook mee. In de winkel zijn fietsverkoop en fietsreparatie de hoofdmoot. Rijwielhandel Kastelein is dealer van de merken Batavus, Gazelle, Sparta, Multicycle, Loekie, Simplex, Alpina, K3, Cortina. Daarnaast hebben is er een uitgebreide collectie tassen, regenkleding, kinderhelmen, fietszitjes en meer. In de werkplaats werken uitsluitend gediplomeerde medewerkers. Breng je je fiets ter reparatie? Dan zorgen zij dat er een gratis leenfiets klaar staat. Koop je een nieuwe fiets dan geven ze de afleverbeurt en een eerste servicebeurt er geheel gratis bij, ook krijg je nog een bon waarbij je een volgende servicebeurt voor een aantrekkelijke prijs kunt laten doen.

Sinds kort heeft Rijwielhandel Kastelijn ook fietsen te huur. 10 minuten loopafstand vanaf het station maar ook de goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer, maakt het een ideale verhuurlocatie. De fietssnelweg F 35 zit op een paar minuten fietsafstand van de winkel, ook zijn de drie knooppunten 97….50… en 15 op enkele minuten fietsen vanaf de zaak.