Doe-tips

Glow in the dark midgetgolf in Enschede en Zwolle

  • Geschreven door Maryke
  • 4 minuten opladen
  • 9867 x bekeken

Glowgolf (glow in the dark midgetgolf) in Enschede en Zwolle
Ben je gek op een ouderwets spelletje midgetgolf? Lekker in het zonnetje op de baan met je gezin, je familie of je vriendengroep. Het golfballetje de baan over slaan en hopen dat je in de eerste poging raak slaat. Wat natuurlijk nooit lukt… Hartsikke leuk en vaak ook heel gezellig zo’n middag midgetgolfen. Maar vernieuwend is het niet. Zijn jullie niet een keer toe aan wat anders? Aan een middag of avond glowgolf bijvoorbeeld?

Wat is glowgolf?

Glow midgetgolf (Glowgolf) is een nieuwe hype in Nederland en een unieke activiteit voor jong en oud. Hetzelfde spelletje als het oude vertrouwde midgetgolf, maar dan overdekt op een prachtig versierde baan, in het donker. De muren en attributen zijn voorzien van felle kleuren en black lights zodat alles oplicht, zelfs je kleding. Deze beleving vind je niet snel ergens anders. De banen zijn vaak ingericht als onderwaterwereld of als jungle en meestal bevind je je in een reis rond de wereld. Om het geheel af te maken kun je glowgolfen met een 3D bril op. De 3D effecten maken het extra moeilijk, want hoogtes zijn nu heel moeilijk in te schatten en dit geeft het minigolfen een extra moeilijkheidsgraad.

Glowgolf Enschede
Glowgolf Enschede

GlowGolf is leuk voor kinderen vanaf een jaartje of 4 en blijft leuk ongeacht hoe oud je bent. Een rondje GlowGolf duurt ongeveer een uur wanneer je op een 18 holes baan speelt. Naast het aantal holes, hangt de speelduur natuurlijk ook af van het aantal personen en de snelheid waarmee je speelt. Speel niet te gehaast, want hoe meer rust hoe beter je resultaten en hoe meer kans op de winst. Enthousiast geworden? Reserveer dan één van de onderstaande uitjes, Glowgolf Enschede of Glowgolf Zwolle.

Glowgolf Enschede

Bij GlowGolf® Enschede ontdek je de ervaring van glow in the dark midgetgolf op de spectaculaire 18 holes golfbaan met prachtige decorstukken. Alle wanden en vloeren zijn uitgelicht met blacklights en de vele hindernissen dagen je elke keer weer uit om een hole in one te slaan. Zet je speciale 3D bril op en het spel wordt nog uitdagender. Alle muurschilderingen en de vloeren lijken ineens diepte te hebben.

Glow in the dark midgetgolf Enschede is echt een superleuke activiteit voor het hele gezin, maar ook als leuk als kinderfeestje of bedrijfsuitje omdat je hier ook een hapje en drankje kunt nuttigen. Er worden diverse arrangementen aangeboden om elk feest tot een groot succes te maken. Sinds kort hebben ze nog iets leuks, een spectaculaire Deep Sea Escape Room, leuk om te combineren met een spelletje glowgolf.

GlowGolf® Enschede
GlowGolf® Enschede

Sensazia
Sensazia

Midgetgolf Enschede Sensazia

Midgetgolf Enschede Sensazia heeft twee midgetgolfbanen en een gezellig Aziatisch wokrestaurant. Voor of na het glowgolfen op één van de twee verschillende midgetgolfbanen kun je in het restaurant genieten van de Aziatische keuken in het wok restaurant Sensazia. De midgetgolfbanen hebben beide een uniek thema en verhaal. Zo is er GLOW Monkey GOLF waar je met Monkey King op zoek gaat naar het geheim achter de vermissing van de priester Tripitaka. Je kunt ook kiezen voor Marco Polo Golf, dan ga je op reis naar China met de Venetiaanse handelaar Marco Polo. Bij Midgetgolf Enschede kun je verschillende arrangementen boeken waarbij je naast een spelletje glow in the dark midgetgolfen ook kunt lasergamen of naar de bioscoop kunt. Al deze activiteiten zitten namelijk op hetzelfde terrein.

Bowlen en Zo
Bowlen en Zo

Bowlen & Zo in Zwolle

Bij Bowlen & Zo in Zwolle kun je terecht om te bowlen en te poolen, maar ook om een ouderwets spelletje midgetgolf in een geheel vernieuwd jasje te spelen. Ontdek het koninkrijk van de wilde dieren. Diep in de jungles, zeeën en polen houden zich namelijk allerlei wilde dieren schuil. De glow in the dark midgetgolf Zwolle bestaat uit 15 fraai gedecoreerde holes, geschikt voor jong en oud. Met de 3D bril op beleef je in dit koninkrijk het 3D effect en dat maakt je avontuur nog uitdagender. Het lijkt wel alsof je balletje zweeft over de vloer. Ze zorgen hier ook goed voor de innerlijke mens. In de sfeervolle lounge kun jij met jouw gezelschap genieten van lekkere borrelhapjes of van een goede maaltijd. Én vergeet niet om een kijkje te nemen in de cocktailkaart.