Natuurlijk Heidepark

Verscholen in de mooie natuur bij Lemelerveld ligt Natuurlijk Heidepark waar u met het gezin, familie of een hele groep kan zwemmen, spelen en klimmen.

Een door bomen omringd natuurbad biedt een ideale omgeving om heerlijk te ontspannen. Zwemmen en afkoelen in het natuurwater of lekker zonnebaden op het strand of het terras. Dankzij het prachtige bos zijn er ook voldoende schaduwplekken. In en om het water zijn er diverse speeltoestellen te vinden en ook voor het samen spelen is er een volleybalveld en een pannakooi.

Op zoek naar een uitdaging? Trek het harnas aan en klim in één van de meest uitdagende klimbossen van Nederland! Met 4 verschillende routes variërend in hoogte en moeilijkheidsgraad is dit een sportief uitje voor jong en oud. Klim over gekke en spannende obstakels en vlieg via een 110 meter lange zipline over het water!

Daarnaast heeft Natuurlijk Heidepark een gratis toegankelijke speeltuin, genaamd Kabouterdorp. Hier kunnen kinderen veilig spelen en volwassenen ontspannen zitten op het terras. Geheel in het thema van de kabouters kan er zelfs gespeeld worden in kabouterhuisjes.

Voor een klein bedrag kan je ook het kabouterpad lopen, dit is een speurtocht door de bossen rondom de zwemplas. Kinderen wanen zich in een kabouterwereld met hun eigen kaboutermuts en rugzakje op.

Om het dagje uit compleet te maken kan je bij onze kiosk diverse drankjes en hapjes halen.

Een prachtige locatie voor kinderfeestjes, groepsuitjes en families

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Invalidenparkeerplaats
  • Rolstoel beschikbaar
  • Rolstoeltoegankelijk

Actief

  • Sport & Spel

Wifi

  • Gratis Wifi