Doe-tips

Lekker zwemmen in Salland, ook met slecht weer!

 • 2 minuten opladen
 • 2396 x bekeken

Als het buiten waait en regent is er niets lekkerder dan met de kids naar het zwembad. Bij deze zwembaden in Salland kun je de hele dag glijden van de glijbaan en spelen in het water!

 1. 4

  De Scheg

  Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer met 20.000 m2 zwem- en speelplezier. Kom zwemmen, spelen en ontdek de wildwaterbaan en andere attracties als de glijbaan met lichteffecten, het IJsplein, schommels, kabelbaan, skelterbaan, buikschuifbaan en meer…

 2. 3

  Zwembad Tijenraan

  Trek een paar baantjes in het wedstrijdbad of plons via de 68 meter lange glijbaan in het recreatiebad. Laat je meevoeren in een stroomversnelling en verwen jezelf eens in het bad met extra warm water van 32,5 ºC, in één van de kruidenbaden of in de zonnestudio.

 3. 2

  Het Ravijn Nijverdal

  In ons recreatiebad is het water ook lekker warm (circa 31,5 graden). We gebruiken dit bassin als instructiebad voor zwemles en doelgroepactiviteiten. En met de aanwezigheid van een uitdagende glijbaan voor kinderen en een peuterbadje is dit ook bij uitstek het bad om lekker samen te recreëren.

 4. 1

  Landal de Hellendoornse Berg

  Op Landal de Hellendoornse Berg is er waterpret voor jong en oud. Met de glijbaan en stroomversnelling kunnen de kinderen zich uren vermaken, terwijl de volwassenen heerlijk tot rust kunnen komen op de bruisbank.