Orchideeën Hoeve

Ben jij klaar voor een onvergetelijke reis door 25.000 m2 tropische tuinen? Zeven dagen per week kun je wandelen langs duizenden bijzondere orchideeën, ondeugende aapjes bekijken en rondlopen tussen fladderende vlinders.

Op een half uurtje rijden van Zwolle vind je onze geheel overdekte Orchideeën Hoeve. Hier ervaar je verre werelddelen wel heel dichtbij. Dwaal door de tropische tuinen en laat je verrassen door de mooiste planten, bloemen en dieren. Bezoek Europa’s grootste vlindertuin, speel met de papegaaitjes en ga op avontuur in het Mangrovebos. Waar je op het ene moment nog midden in het Amazone Regenwoud staat, word je het andere moment meegezogen in een sprookjesachtige bloemenwereld.

Ontdek de dieren Naast talloze planten en bloemen vind je in de Orchideeën Hoeve nog veel meer parels uit de natuur. Spot de aapjes, fladder mee met de tropische vlinders en voer de meervallen. Bekijk het overzicht van onze dieren en ontdek welke diersoorten jij in het tropische park tegen kunt komen.

Restaurants Van een vers belegd broodje en gezonde salades tot een boerenschnitzel of een lekkere pannenkoek. Bij bistro ‘De Sakura’ en in het sfeervolle serrerestaurant kun je terecht voor een lekker kopje koffie, lunch en/of diner. Deze twee eetgelegenheden hebben een eigen menukaart met een eigen assortiment eten en drinken.

Orchideeënshop Maak jouw dagje uit aan onze tropische tuinen compleet en sluit af met flowershoppen in onze inspirerende winkel. Naast prachtige orchideeën in vele kleuren vind je er ook kamerplanten, sfeerartikelen en souvenirs. Ook voor verzorgingsvragen over orchideeën kun je in onze winkel terecht. De Orchideeën Hoeve is al meer dan zestig jaar thuis in het kweken van orchideeën en adviseert jou graag!

voorzieningen

Activiteiten

  • Actief