Dragonheart

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 28 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Dragonheart is een middeleeuwse belevenis van ridderwinkel met uilendemo team tot middeleeuwse stichting met oude ambachten.

Midden in een prachtig bos ligt het middeleeuws genootschap Dragonheart. Aanschouw het uitoefenen van oude ambachten, vergaap je aan de grote collectie artikelen in de ridderwinkel of geniet van een demonstratie met uilen. Je kunt deze indrukwekkende vogels zelf op je arm laten vliegen.

Dragonheart is tevens een trouwlocatie, waar de uilen de trouwringen aan laten vliegen.

Ook voor andere feestelijke gelegenheden is Dragonheart geschikt. Geheel gehuld in Middeleeuwse kledij komt het Dragonheart Flying Team op je feest en laten ze hun uilen zowel binnen als buiten vliegen. Wil je meer weten over de prachtige uilen, volg dan een unieke workshop.

De winkel/museum gaat tijdens de uilendemo even dicht. Het Middeleeuws Genootschap organiseert 5 x per jaar een Middeleeuws Weekend op Erve `t Stroink waar iedereen gratis van mee kan genieten.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!