Familiepretpark De Waarbeek

De Waarbeek in Hengelo biedt een toffe dag voor het hele gezin voor een betaalbare prijs. De Waarbeek is een echt nostalgisch familiepretpark.

Voor een betaalbare all-in prijs, kun je de hele dag genieten van de Botsauto's, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, de Bungee Diver, de Toffe Twister en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de Zweefbanen hoog boven het water zoeven of vliegen in je eigen ufo in de Skyflyer. Voor een vast bedrag mag je de hele dag onbeperkt spelen, eten en drinken.

Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel, de Muizenstad, en de oude Spoortrein. En voor de allerkleinsten is er zelfs een eigen veilige speciale speeltuin met junior Draaimolen. Het park wordt nog gezelliger gemaakt met het dagelijkse live entertainment dat bestaat uit een spannende avonturenshow, leuke dansjes en grappige typetjes bij de attracties!

NIEUWE ATTRACTIE 'Twekky's Adventure Parcours' GROOT SUCCES Sinds deze maand hebben wij onze nieuwe attractie geopend waarop kinderen naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. Het mooie is dat je er niet af kunt vallen want je zit aan een tuigje aan een stevig staalkabel. Durf jij ook te klimmen? Deze attractie is in de zomervakantie dagelijks v.a. 13.00 geopend

Contactgegevens

Familiepretpark De Waarbeek