C.R. Hollands Venetië

HOLLANDS VENETIË, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant/partycentrum en bootverhuur (sloepverhuur).

HOLLANDS VENETIË, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant/partycentrum en bootverhuur (sloepverhuur). Middenin het hart van Giethoorn kijken onze ruime terrassen uit over het prachtige natuurgebied de Weerribben-Wieden.

Ruim 80 jaar geleden begonnen als klein eetcafé en hotel, nu uitgegroeid tot een restaurant met passie voor kwaliteitsproducten en mooie, pure ingrediënten. Ons restaurant met klassiek Franse uitstraling biedt een plek om heerlijk te lunchen of te dineren in een ongedwongen en vriendelijke sfeer.

Wij zijn uniek in onze, maandelijks wisselende, seizoensgebonden menukaart en grote diversiteit aan broodjes- en koffierecepten.

U kunt bij ons een rondvaart maken, een van onze sloepen huren of gezellig met een groep gebruik maken van onze geweldige BBQ boot.

Kijk op www.hollands-venetie.nl voor meer informatie of neem contact op via 0521 - 363 231!

Tot ziens bij Hollands Venetië!

HOLLANDS VENETIË, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant/partycentrum en bootverhuur. Middenin het hart van Giethoorn kijken onze ruime terrassen uit over het prachtige natuurgebied de Weerribben-Wieden. Ruim 80 jaar geleden begonnen als klein eetcafé en hotel, nu uitgegroeid tot een restaurant met passie voor kwaliteitsproducten en mooie, pure ingrediënten. Ons restaurant met klassiek Franse uitstraling biedt een plek om heerlijk te lunchen of te dineren in een ongedwongen en vriendelijke sfeer. Wij zijn uniek in onze, maandelijks wisselende, seizoensgebonden menukaart en grote diversiteit aan broodjes- en koffierecepten. U kunt bij ons een rondvaart maken, een van onze sloepen huren of gezellig met een groep gebruik maken van onze geweldige BBQ boot. Kijk op www.hollands-venetie.nl voor meer informatie of neem contact op via 0521 - 363 231! Tot ziens bij Hollands Venetië!
Hollands Venetië beschikt over meerdere zalen, variërend in grootte en sfeer. Ieder van onze zalen beschikt daarnaast over een eigen terras, zodat u zomers ook heerlijk naar buiten kunt. Wilt u graag uw bruiloftsreceptie vieren, een verjaardag vieren of een personeelsfeest organiseren, Hollands Venetië kijkt graag met u naar uw wensen en ideeën. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een arrangement te boeken, waarbij u eerst bij ons kunt beginnen met een drankje naar keuze om vervolgens een activiteit te doen. Daarna kunt u bij ons weer genieten van een heerlijke barbecue of buffet.

Contactgegevens

C.R. Hollands Venetië

voorzieningen

Keuken

  • Frans

Faciliteiten

  • Honden toegestaan
  • Terras

Wifi

  • Gratis Wifi