Restaurant- en zalencentrum in de Tonne

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Geen zin om te koken dit weekend en wilt u het “uit eten gevoel” thuis ervaren? Wij hebben de oplossing: “sharing dinner @ home”, zowel 1, 2 als 3 gangen!

Het idee is om de gerechten samen te delen. Het voorgerecht bestaat dus uit alle 3 de items die genoemd zijn. Het hoofdgerecht uit alle 4 de items. En het nagerecht uit de 2 items. Dit zijn allemaal kleinere porties die te samen het desbetreffende gerecht vormen. U hoeft dus niet te kiezen welk item u lekker vindt, u krijgt ze allemaal. In de vakjes kunt u invullen hoeveel gangen u wilt bestellen. U bestelt het per persoon met een minimum aantal van 2 personen. De kinderen kunnen kiezen uit kidsmenu 1 of 2.

Tijdens uw bestelling geeft u de gewenste afhaaldatum en het afhaaltijdstip op. Op het afgesproken tijdstip kunt u dan op onze parkeerplaats wachten, en komen wij uw bestelling bij u afgeven. Betaling uitsluitend per pin.

Je kunt tot uiterlijk 16.00 uur bestellen voor dezelfde dag.

Wij bieden onze sharing dinner @ home aan op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 uur tot 20.00 uur.

De menukaart en mogelijkheid om te bestellen vind je hier.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!