Hotel Gaia bij Nieuw Rande

Gaia is neergestreken op landgoed Nieuw Rande en heeft een bron van inspiratie meegebracht. Een heerlijke ongedwongen sfeer waar je ongestoord van mag genieten.

Gaia - godin van de natuur - houdt van deze unieke en betoverende plek midden in de natuur. De IJssel met haar uiterwaarden, het park rondom het landhuis aangelegd door J.D. Zocher - in 1856 - en het ruime terras waarbij je uitkijkt over de glooiende velden met waterpartijen. Het landgoed kent meerdere wandel- en fietsroutes en is onderdeel van het Wandelnetwerk Salland. Binnen bij Hotel Gaia ademt de koloniale sfeer van het pand in de tijdsgeest van nu. Dit geeft die zo plezierige ongedwongen sfeer. De market in de koetsenpoort maakt dat je lekker kunt snuffelen naar leuke en verrassende cadeautjes.

Overnachten in Hotel Gaia

Bij Hotel Gaia is het heerlijk slapen. De nachten worden door Gaia betoverd met prachtige kamers vol beleving. Alle kamers krijgen een eigen landensfeer mee. Er zijn in totaal 12 zeer ruime kamers (minimaal 35 vierkante meter) die allen een eigen badkamer (bad of douche/toilet) en gratis toiletartikelen hebben. Overnachten is mogelijk met 1 of 2 personen met de mogelijkheid voor een extra bed voor 3e persoon. Kom je met je gezin dan kun je overnachten in een familiekamer (2 volwassenen en 2 kinderen). De kamers bevinden zich allemaal in het koloniale pand op het landgoed. Dit betekent ruime kamers met hoge plafonds en hoge ramen met uitzicht over de velden en bossen van het landgoed. Het hotel beschikt verder over een receptie, lounge met tv en wifi, een heerlijk terras en restaurant met café en bar.

Gaia Café

In het café ben je altijd welkom voor een lekkere latte, een kop thee met zelfgemaakte taart of voor een borrel met hapjes samen met je vrienden. Bij mooi weer zit je heerlijk midden in de natuur op het terras met een weids uitzicht over de velden en waterpartijen. Op lunchkaart staan lekkere broodjes of kleine lunchgerechten. Eerlijk en lekker want we koken zoveel mogelijk biologisch en met verse producten.

Gaia Restaurant

Bij Hotel Gaia ontmoet je een keuken vol wereldse smaken. Met de kleine gerechten die geserveerd worden proef je verschillende culturen. In de keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met verse, biologische seizoensproducten en streekproducten die met inspiratie vanuit de hele wereld zijn klaargemaakt. Uiteraard wordt er met vis gekookt of vegetarisch. De kaart wisselt elke drie maanden. Binnen of buiten eten? Bij Hotel Gaia kan het allemaal. Ook groepen zijn welkom, er zijn verschillende kamers in geheel eigen stijl ingericht waar je lekker ongedwongen kunt eten.

Goed vergaderen bij Hotel Gaia

Gaia houdt van het goede leven maar snappen ook dat er gewerkt moet worden. Wat is er dan fijner om te werken op een inspirerende plek met een mooi park voor de deur? Er zijn verschillende ruimtes en mogelijkheden voor je vergadering, zakelijke bijeenkomst of presentatie. En of je nu met 8 of 98 personen komt we bieden verschillende arrangementen voor hele of halve dagen. Heb je iets speciaals in gedachten? Laat het ons weten? Lunchen of ‘s avonds eten met het gezelschap kan altijd in het restaurant. Ook op maandag kunt u gebruik maken van onze vergader faciliteiten! vanaf 20 personen.

Vanaf 1 april kunt u ook in een pipowagen overnachten!

Contactgegevens

Hotel Gaia bij Nieuw Rande

voorzieningen

Keuken

  • Vegetarisch

Faciliteiten

  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras

Faciliteiten hotel

  • Familiekamers
  • Restaurant
  • Wellness

Diëten

  • Vegetarisch