Nielz Café/Restaurant

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bij Nielz Café/Restaurant bent u aan het goede adres voor een gezellig kopje koffie op de markt tot lange avonden tafelen.

Nielz is een gezellig café/restaurant met ongeveer 150 zitplaatsen in het centrum van Almelo. Een goede sfeer, lekker eten en gezellig drinken is ons motto. Hiermee trekken we iedere week weer een gezellig publiek. In de zomer hebben wij de beschikking over een van de gezelligste terrassen van Almelo met meer dan 300 zitplaatsen.

Nielz organiseert regelmatig (groeps)activiteiten, live muziek, brunches bij bijzondere gelegenheden, bier- en wijnproeverijen, catering en meer. Voor een compleet overzicht kunt u onze website bekijken.

Het café/restaurant is elke dag geopend. Maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur, zondags vanaf 12.00 uur.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark In het centrum
Voorzieningen
  • checkmark Kinderstoel aanwezig
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!