Brasserie CineChef

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Brasserie CineChef is een modern, klassiek ingerichte brasserie, gevestigd in de hal van megabioscoop Kinepolis op het Go Planet Parc.

Brasserie CineChef staat bekend om de goede koffie met huisgemaakte appeltaart. Maar zeker ook om de prijs-kwaliteitverhouding van de uitgebreide menukaart. Je kunt bij Brasserie CineChef terecht voor een zakenlunch of -diner, een eenvoudig doch smakelijk plategerecht, à la carte dineren, een kopje koffie, een drankje of een lekker hapje. Ook wordt er wekelijks een wisselende Cineschotel voor de uiterst lage prijs van €9,95 geserveerd.

Naast de brasserie zit een oergezellig feestcafé, FC de Kroeg. Met name in het weekend en gedurende de voetbalwedstrijden van FC Twente is dit een echte trekpleister.

Contactgegevens

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Assistentiehonden toegestaan
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!