De Zoete Bezigheid

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Koffie en theeschenkerij in het centrum van Almelo met een huiselijke sfeer. Van home made zoetigheid tot creatief bezig zijn. Een plek waar beleving centraal staat en ruimte is voor creativiteit en gezelligheid!

De Zoete Bezigheid

Wij zijn een koffie en theeschenkerij in Almelo met een huiselijke sfeer. Wij verkopen homemade zoetigheid en je kunt er creatief bezig zijn! Wij hebben namelijk heel veel verschillende soorten kralen, bedels en linten om je eigen sieraad te maken.

Daarnaast is er de mogelijkheid om bij ons een Sweet tea te reserveren, kinderfeestjes te vieren of een workshop te volgen. Onze winkel staat ook vol met leuke woonartikelen en hebbedingetjes. Kom snel langs in onze gezellige ‘woonkamer’.

Kijk eens op onze website voor meer informatie of volg ons op Facebook!

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!