Doppio Espresso

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Doppio Espresso is gevestigd in een stijlvol pand in Enschede. Als je de zaak binnen loopt, waan je jezelf in Italië. Aan de lange leestafel binnen kun je genieten van een kop koffie terwijl je de krant of een tijdschrift leest.

De gezellige lounge zitjes zijn perfect om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of één van de specials. In de zomer is er voor de zaak een groot terras waar je kunnen ontspannen tijdens of na een dag winkelen, heerlijk een cappuccino kunnen drinken of lunchen met zakenrelaties en bekenden.

Naast een uitgebreid koffie assortiment, biedt Doppio Espresso exclusieve theeën, gebak, verse sappen en rijk belegde broodjes. Alle lunches worden net als de koffie ambachtelijk gemaakt met onder andere diverse vleeswaren vanuit Italië. Passie en beleving zijn uitgangspunten bij Doppio Espresso. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt.

De focus ligt op kwaliteit: er wordt alleen gewerkt met kwalitatieve goede producten en er wordt heel veel zorg aan de dranken besteed.
Er is gratis WiFi en Doppio beschikt over voldoende stopcontacten voor de digitale nomaden.

High Tea

De High Tea van Doppio Espresso Enschede; een hip, trendy en vooral gezellig uitje!

Bij Doppio Espresso Enschede kun je genieten van een heerlijke High Tea, een van oorsprong Engelse traditie. Om in de Italiaanse sferen te blijven, biedt Doppio Espresso een Italian Style High Tea. Deze High Tea bestaat uit een heerlijke combinatie van hartige en zoete hapjes, met onder andere vers bereide sandwiches, muffins en brownies. De thee mag uiteraard niet ontbreken; bij Doppio heb je keus uit maar liefst 20 verschillende smaken Blend thee.

Kom eens gezellig langs en geniet van een leuke middag High Tea Enschede.

De High Tea is voor minimaal twee personen. Prijs € 19,95 per persoon. Het maken van een reservering is gewenst. Reserveren kan bij de barista, telefonisch (053-750 11 86) of via e-mail.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!