Banketbakkerij Van Otten

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ambachtelijk schepijs is een begrip in de banketbakkerswereld en gaan het ambachtelijk schepijs maken volgens de vertrouwde recepten. Puur natuur, zonder kunstmatige smaakstoffen!

Patissier en Broodspecialist van Otten, een begrip onder andere Almelo en wijde omgeving. Van Otten bakt dagelijks diverse brood- en banketspecialiteiten voor particulieren, horeca- en andere bedrijven. In een modern ingericht bedrijf bereiden vakbekwame medewerkers de meest heerlijke soorten brood, de mooiste taarten en lekkerste koekjes voor u, vers uit de oven!

In 2006 is van Otten uitgeroepen tot de beste brood- en banketbakkerij van Nederland en in 2009 behaalde het team van Otten twee sterren. Een waarborg voor topkwaliteit!

Bezoek ook de webshop! Bestellingen voor de volgende dag kunnen uiterlijk tot 16.00 uur geplaatst worden. Veilig betalen met iDeal!

Contactgegevens

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Assistentiehonden toegestaan
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!