Irma's - Food, Drinks & Friends

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Jong en oud kan bij Irma's - Food, Drinks & Friends terecht voor een kop koffie met gebak, een lunch, een diner in het restaurant of een bezoek aan het café.

Irma's - Food, Drinks & Friends
Irma's is een gezellig café met apart restaurant in het centrum van Diepenheim. Je kunt hier genieten van een kop koffie met gebak, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner.
bij speciale aangelegenheden is het ook mogelijk om je te voorzien van koude en warme hapjes, een buffet of een amusetour. Daarnaast kunnen wij je ook voorzien van een high tea of een high wine.

Terras
In de zomermaanden is het heerlijk toeven op het terras, rustig gelegen aan het plein.

Feesten en partijen
Bij Irma’s kun je terecht voor verschillende feesten en partijen. Dit is mogelijk in het gezellige café of in het restaurant.
Het is mogelijk om één van onze zijden te reserveren welke naar wens kan worden ingericht.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark In het centrum
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.
Zoek advies!