Bakkerij de Winter

Nicolaasplein 6, 7591MA Denekamp

Niet alleen heeft de bakkerij naast brood, gebak, lekkernijen, een lunchroom maar ook kunt u lekker even Twents genieten met de verse krentenwegges van bakkerij De Winter uit Denekamp.

Kies en bestel een ambachtelijke krentenwegge via www.krentenweggeshop.nl Op werkdagen bestelt vóór 17:00 uur? Morgen ovenvers in huis!

Bakkerij De Winter is een echte ambachtelijke brood en banketbakkerij. We bestaan nu al bijna 15 jaar en zijn gevestigd in het dorpje Denekamp in de provincie Overijssel.

Onze Twentse roots zijn duidelijk terug te vinden in ons assortiment. Naast onze ambachtelijke brood- en banketbakkersproducten specialiseren wij ons in de échte Twentse krentenwegge - gemaakt volgens oud Twents recept. Met onze verse krentenwegge haalt u een echte Twentse heerlijkheid in huis.

Kom eens proeven! Een heerlijk kopje koffie met gebak of een plak krentenwegge erbij etc.. Als u benieuwd bent hoe heerlijk onze andere producten smaken bent u van harte welkom in onze winkel aan het Nicolaasplein in het hartje van Denekamp. Wij zijn gevestigd onder het nieuwe gemeentehuis van Dinkelland.

In onze winkel is een lunchroom aanwezig voor een kopje koffie met gebak of een heerlijk vers belegd broodje, warme snack of een plak krentenwegge erbij.

omschrijving
omschrijving

De Winter is deelnemer Nette Toilette

Contactgegevens

Bakkerij de Winter

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Bruikbaar toilet
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!