De Sociëteit

Schouwburgplein 1, 7607AE Almelo

Bij restaurant de Sociëteit krijgt 'uit eten gaan' een nieuwe dimensie. In dit unieke restaurant dineert u in de grandeur van het karakteristieke monumentale pand met een eigentijdse styling.

De gerechten worden met een grote vakkundigheid bereid en zijn een combinatie van streekproducten, aandacht voor de natuur maar vooral passie. En dat alles voor een zeer vriendelijke prijs! Onze chef-kok en zijn keukenteam presenteren een compleet à la carte 3-gangen keuzemenu vanaf € 32,50.

Het menu wordt iedere seizoen verrijkt met heerlijke, dagverse seizoensgerechten zoals Twentse asperges, Zeeuwse mosselen en wildspecialiteiten. De kwaliteit van het keukenteam met seizoensproducten bleek wel toen zij de Mosselaward in de wacht sleepte voor de meest creatieve presentatie en bereiding van mosselen. Ook specialiteiten als verse vissoorten, Iers rundvlees en ice-fondue maken van uw diner een ware belevenis. Laat u verrassen door de chef en vraag uw gastheer naar de onbeperkte mogelijkheden.

Wijnliefhebbers zijn hier in goed gezelschap. In de wijnkamer kunt u persoonlijk kennis maken met mooie wijnen uit diverse wijnstreken. Neem een kijkje en laat u adviseren door uw gastheer.

Contactgegevens

De Sociëteit

voorzieningen
Keuken
  • checkmark Frans
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark In het centrum
Faciliteiten
  • checkmark Terras
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Diëten
  • checkmark Glutenvrij
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!